Tilbage til oversigten

Familievilla med plads til store og små

Ræven 3
9530 Støvring

Huset er til salg. Pris kr. 3.975.000

  Hent materiale på huset her

Som en del at byggeudstillingen Byg Nordjysk 2023 præsenterer eurodan-huse her en bolig, der har alt det, den moderne familie efterspørger.

Det gennemgående køkken/alrum på 32 m², er husets midtpunkt, og med indbygget pejs mellem alrum og stue er der skabt rum for hygge og trivsel for familien. Der er udgang til terrassen både fra køkken/alrum og stue, hvilket giver den fleksible løsning, at du selv kan vælge mellem sol og skygge – når solen altså er fremme. Køkkenet er smagfuldt indrettet med inventar i kanvas farve, og der er et skjult depot med indgang gennem skabslågen.

Fra alrummet er der åbent til stuen, hvilket giver fleksibilitet, når familien har mange gæster på besøg. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Den er sydvestvendt, så her er rig mulighed for mange gode sommertimer.
Fra stuen er der indgang til soveværelset med skabsvæg og med eget lækre forældrebadeværelse. Her er blandt andet en stor bruseniche med shampoohylde, unidrain og rainshower.

I børneafdelingen er der 3 gode værelser – alle på ca. 11 m². Der er Timbermann akustik-gulve i alle børneværelserne.

4 Dæmpet

Det rummelige badeværelse i børneafdelingen har bruseniche med shampoohylde og rainshower, så her kan børnene blive skyllet grundigt. Begge badeværelser har stilrent inventar som resten af huset, og er i øvrigt indrettet med brede spejle og væghængte toiletter med skjult cisterne.
Lofterne i huset er lavet i gips, og loftshøjden i hele huset er 2,43 meter, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse.

Teknikskabet er placeret i redskabsrummet, hvilket giver meget mere skabsplads i bryggerset, og der er ”in-roof” solcelleanlæg på taget.

Længehuset er opført med integreret vinkel-carport på hele 49 m², hvilket skaber det hyggelige hjørne, man ellers kun oplever ved vinkelhuse. Huset har murede gavle, gesims i facaden og er opført i blødstrøgne mursten i en brunlig nuance. Sadeltaget er belagt med sorte betontagsten, der matcher de sorte vinduer, døre og klinkebeklædningen på skuret i carporten.

Kom og besøg et velindrettet hus, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor lys og luft er i højsædet.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

MG 4848 Dæmpet

Husets fordele
Gennemgående køkken/alrum
Biopejs med glas
Skjult depot
3 store børneværelser

MG 4657 Dæmpet
15.955 Ræven 3, 9530 Støvring Salgstegning

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland