K160

Lavenergi

Når du bygger med eurodan-huse, bygger du energivenligt. Det er ikke alene godt for miljøet og klimaet, men også for din private økonomi. Et nybygget eurodan-hus bruger meget lidt energi til opvarmning, og det giver en energiregning, der er overraskende lav for de fleste.

 

Byg energivenligt - det er godt for klimaet og din økonomi

Vadum Kaj Birksteds Vej 10 K2

Derfor skal du bygge med os

  • Alle vores huse er isoleret iht. BR2018 Lavenergiklasse.
  • Alle vores huse overholder krav til tæthed iht. BR2018 Lavenergiklasse
  • Vi rådgiver dig om de nyeste lavenergiløsninger og beregner, hvad du kan spare
Se vores attraktive lavenergihuse her
Eurodanhuse Tømre 2018 69

Byg lavenergihus med eksperterne

Byggereglerne stiller krav om, at et nybygget hus skal være energimærket jf. de aktuelle krav. Din kommune skal godkende energimærket, inden du får lov til at flytte ind i dit nye hus.

Ifølge reglerne skal et nyt lavenergihus bygges efter disse principper:

  • Det må maks. bruge 27 kWh/m2 om året (den såkaldte energiramme)
  • Det skal være bedre isoleret end almindelige huse
  • Det skal være tættere end almindelige huse, så varmen bliver indendøre

Det er vigtigt at vælge et byggefirma, der har styr på reglerne, og som har erfaring i at bygge lavenergihuse. Det kræver stor teknisk indsigt og håndværksmæssig kvalitet at leve op til kravene, og det er både dyrt og spild af tid, hvis husets energimærke ikke kan godkendes af kommunen i første forsøg. I så fald skal der både betales for udbedringer og et nyt energisyn samtidig med, at indflytningen forsinkes væsentligt.

Byg energivenligt - det er godt for klimaet og din økonomi

Et hus med lavenergi er en god investering

Du kunne sikkert spare lidt kroner her og nu, hvis du kunne bygge efter traditionel energistandard. Men den lille ekstra investering, som et lavenergihus koster, er hurtigt tjent hjem i form af en lav energiregning.

Ofte behøver et moderne lavenergihus slet ikke at blive tilsluttet den fælles varmeforsyning, men kan opvarmes alene med jordvarme, solvarme eller en varmepumpe. I de tilfælde kan du søge om dispensation fra tilslutningspligten og således have mulighed for at undgå tilslutningafgift til kommunen. Endnu en sparemulighed, når du tænker energivenligt.

Længehus05 Dæmpet

Sådan bygger du med fokus på lavenergi

Alle nybyggede eurodan-huse lever op til de krav, der stilles til moderne lavenergihuse. Men én ting er de rammer, som bygningsreglementet opstiller – en anden er, at du kan komme endnu længere ned i energiforbrug ved at installere grønne energikilder som solceller, jordvarme, varmepumpe el.lign. 

Vi har bygget lavenergihuse gennem mange år, og vi kender alle de gode løsninger, der er på markedet. Der sker hele tiden nyt på området, ligesom tilskudsmuligheder og byggeregler konstant ændres. Derfor er det en god ide at drøfte lavenergi med vores rådgiver, som kan pege på de bedste muligheder og udarbejde præcise beregninger for netop dit hus.

Frederiksværk Skibsvænget 44 K1 Dæmpet

Vil du høre mere om vores huse?

Book et uforpligtende møde med en byggerådgiver og bliv klogere på vores mange energiløsninger, når vi bygger nyt hus.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)