MG 9583 Dæmpet

Book et uforpligtende møde

Der er mange overvejelser forbundet med at bygge nyt hus. Vi stiller vores ekspertise til rådighed for dig, så du helt gratis og ganske uforpligtende kan blive klogere på, hvad det indebærer at bygge et helt nyt hus fra grunden.

Vi har bygget huse til danske familier gennem mere end fire årtier, og vi har prøvet alle de udfordringer, man kan forestille sig - og alle dem, man ikke kan forestille sig. Vores store erfaring er din fordel, for det betyder, at du kender alle detaljer, inden arbejdet begynder. Du vil opleve en byggeproces, der glider problemfrit og uden overraskelser – og at du får nøglen præcis den dag, vi aftalte, da kontrakten blev indgået.

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Hvorfor ikke lade os hjælpe dig videre med dine overvejelser om at bygge nyt hus. Vi går professionelt til værks fra første møde, så du får et reelt og gennemarbejdet billede af, hvad det indebærer at bygge. 

Book et møde med os

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Medbring gerne alt det der kan hjælpe snakken på vej. Det kan være håndtegnede skitser over husets indretning, tegning af den grund, du påtænker at købe (eller har købt), billeder af huse du godt kan lide osv. Plus gerne dit privatbudget, så vi med det samme kan begynde at regne på boligøkonomien. Du behøver ikke have tænkt alt igennem; det handler blot om at give os en god idé om, hvor du gerne vil hen, så snakken kan få et godt afsæt.

Vi står altid til rådighed med sparring

Du har ideerne og drømmene om dit nye hus – vi har ekspertisen, der gør dem til virkelighed. Vi har mødt mange gode, kreative (og skøre) ideer gennem årene, og vi går langt for at finde gode løsninger på alt, hvad du måtte finde på. Vi er dog samtidig professionelle fagfolk, der ikke er bange for at sige nej, hvis en idé ikke kan gennemføres håndværksmæssigt eller økonomisk forsvarligt. 

Så kom til os med det, du drømmer om. Også det du selv tænker er “på kanten”. Vi elsker at bygge huse og at få ideer til at lykkes. 

 

MG 9612

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Tidligt i overvejelserne? Vi er stadig klar til en snak. 

Du skal ikke holde dig tilbage, selvom du tænker, at du er meget tidligt i overvejelsesfasen. Du er måske stadig mest tilbøjelig til at lede efter et “brugt” hus, du kan overtage, men en snak med os kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvad nybyggeri egentlig indebærer. Måske er det nemmere og billigere, end du forestiller dig?

Vores erfaring siger os, at mange tror, at det er bøvlet, tidskrævende og risikofyldt at bygge nyt hus. Med vores gennemprøvede koncept har vi sat husbyggeri på skinner, så du kan få præcis det hus, du drømmer om, overraskende nemt og hurtigt. Mange oplever, at verden på en måde åbner sig efter en snak med os.

Giv det et skud – brug et par timer på en snak med en rådgiver og opdag, at nybyggeri er et nemmere og bedre alternativ til almindeligt huskøb, end du troede. 

Eurodanprægning Mur

Vi har over 40 års erfaring med husbyggeri

Du betaler først, når du får nøglerne

Fast pris og fast overtagelsesdato