Fremtidens Hjem, Lundbjerggård 1, Vindinge, 4000 Roskilde

Byg dit eget drømmehus

Når du vælger eurodan-huse, får du det hus, du drømmer om. Vi har et stort udvalg af grundplaner, arkitekturer og indretninger, som kan kombineres på utallige måder, så du får den bolig, der matcher dine drømme på alle måder.

Vi har mødt mange variationer af danskernes husdrømme gennem vores mere end 40-årige historie. Faktisk rigtig mange. Og vi har kunnet imødekomme stort set alle ønsker med vores fleksible program og med vores unikke tilgang til ethvert byggeprojekt. Vi møder nemlig alle kunder med det udgangspunkt, at alt er muligt, og at alle drømme skal opfyldes.

Dér begynder vi. Sammen med dig undersøger vi derefter mulighederne, vælger til og fra, og skaber et byggeprojekt, hvor alt hænger sammen; drømme, praktiske behov og økonomiske rammer.

Er du klar til en snak? Her kan du booke et uforpligtende møde, hvor vi snakker om dit drømmehus og om, hvordan eurodan-huse kan hjælpe dig med at gøre det til virkelighed:

Book et uforpligtende møde

Bliv mere inspireret i vores store katalog

MG 4513 Dæmpet

Hvordan ser dit drømmehus ud?

At nå frem til et billede af et drømmehus er ikke altid så enkelt endda. Nogle husdrømmere har et helt klart billede og kan tegne det op med centimeters nøjagtighed. Men langt de fleste har brug for at kigge på forskellige arkitektoniske stilarter og smarte indretninger, før man beslutter sig.

Hos eurodan-huse gør vi meget ud af inspirationsfasen. Det er trods alt her, ideerne fødes og hvor fundamentet til mange års boliglykke skal lægges. Du er velkommen til at bladre gennem de mange billeder i galleriet og inspirationssiderne her på vores hjemmeside, og vi sender dig gerne vores store katalog, hvor de flotte billeder rigtigt kommer til deres ret.

Bestil vores katalog
244 Dæmpet
MG 0099 Dæmpet
Ikon ARKITEKT

Design dit eget hus

eurodan ARKITEKT er vores særlige tilbud til dig, der ønsker at tegne dit drømmehus helt fra bunden sammen med vores arkitekt. 

Det er nemt og koster dig ikke noget. Book et møde og medbring dine skitser, billeder og alt andet, der inspirerer dig. Vi er gode til at lytte og spørge, og på mødet får vi på den måde et klart billede af, hvad du vil have. 

Derefter går en af vores arkitekter i gang med at slå de første streger. Vores mangeårige erfaring betyder, at dine kreative og højtflyvende ideer lander sikkert og bliver til et byggeri, der kan gennemføres i høj kvalitet inden for de økonomiske rammer, vi aftaler.

Det koster dig ikke noget at benytte eurodan ARKITEKT. Vi bygger individuelle boliger og har besluttet at give kunderne fri adgang til de ressourcer, der skal til for at gøre drømme til virkelighed.

Få inspiration til din drømmebolig

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Book dit møde lige her

Så mødes vi - ganske uforpligtende. Vi er gode til at lytte og spørge, og på mødet får vi på den måde et klart billede af, hvad du vil have. 

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)