Udstillingshus Viby Sjælland Nyhedsbrev1.jpg

Besøg vores nye udstillingshus

i Viby Sjælland

Oplev en nyopført familievilla

På søndag har vi glæden af at åbne endnu et nyt attraktivt udstillingshus i skønne omgivelser.
Går du med tanker om huskøb eller drømmen om et helt nyt hus med dit personlige præg, så kan du besøge os i weekenden og få masser af inspiration til dit drømmehus.

VI ÅBNER UDSTILLINGSHUSET PÅ SØNDAG FRA 13-16

Så tag hele familien med på tur og besøg vores nye udstillingshus!

Vinkelhuset er på 145 m² med dobbelt integreret carport på 39 m². Udvendigt fremstår huset flot i klassisk arkitektur med udhæng og afvalmede galve i sorte betontagsten, samt blødstrøgne "Bison" mursten med smukke lyse og mørke gråbrune nuancer.

Det velinrettede hus byder på smukke grålige ”Beton Silver” klinker i køkken/alrum, bryggers og bad, hvor resten af huset i stue og værelser af forsynet med lækre lyse egetræsgulve. Husets hjerte består af et stort åbent køkken/alrum sammenhængende med opholdsstuen, hvor der er direkte adgang til den sydvest-vendte terrasse. Boligen er rigt udstyret med tidssvarende inventar fra Designa, hvor der er rigeligt med opbevaringsplads i skabe og skuffer. Køkkenet fremstår lyst og moderne med hvide låger og sorte kanter, samt praktisk laminat bordplade. Derudover indeholder køkkenet alt i hårde hvidevarer fra Siemens og Thermex.

Med hele 3 værelser er der rigeligt plads til hele familien. Forældreafdelingen er placeret separat med soveværelse, skøn walk-in-closet og lækkert badeværelse. Der medfølger ud- og indvendige spots, samt et alarmanlæg fra G4S, som nemt kan styres via app. Overalt i boligen er kvaliteten i højsædet med et væld af lækre detaljer. En rendyrket inspirationskilde for enhver nybygger! 

Dejlige omgivelser

Dette pragtfulde vinkelhus har lokation i skønne omgivelser, tæt på alt til den aktive familie. Huset er beliggende med gåafstand til Viby Sjællands bymidte og togstation med direkte forbindelse til København. Midtbyen byder på gode indkøbsmuligheder både i dagligvarebutikker og specialbutikker, samt frisører, tandlæge, tøjforretning og meget mere.

Familieboligen er beliggende endnu tættere på folkeskole, SFO og idrætsfaciliteter – og er kun et stenkast herfra. Den ene skole er tilmed kåret til Danmarks bedste folkeskole i 2016. Området prydes af skøn natur og trygge omgivelser - i høj grad et børnevenligt kvarter.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Med over 10.000 opførte huse de seneste 38 år, er vi stolte af at være blandt markedslederne inden for dansk byggeri af enfamiliehuse. Vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med dine drømme om nyt hus. Hos eurodan-huse rådgiver vi dig i dybden, og vi er ikke tilfredse før dine ønsker og behov er opfyldt. Gør noget ved husdrømmen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
eurodan-huse as

Tlf. 70 23 73 88
salg@eurodan-huse.dk

 

 
    

Du modtager dette nyhedsbrev da du tidligere har tilkendegivet ønske herom.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde det her.

eurodan-huse as - Skånevej 15, 6230 Rødekro - Tlf. 70 23 73 88 - Mail: salg@eurodan-huse.dk