Rivnedogbygnyt1

Riv ned og byg nyt

Det bliver mere og mere populært at rive gamle huse ned og bygge nyt i stedet. Hvis grunden er den helt rigtige, er der da heller ingen grund til, at et gammelt hus skal afholde dig fra at få din drømmebolig.

Du tænker måske, at det ikke lyder specielt økonomisk, men ofte er det lige præcis, hvad det er. Faktisk kan både din privatøkonomi og dit energiforbrug nyde godt af et topmoderne og velisoleret hus, som ikke er dyrt at holde opvarmet.

I ældre huse kan energiregningen nemt løbe op i 30.000 kroner om året eller måske mere, mens du med et nybygget eurodan-hus kan slippe med under en tredjedel. Samtidig vil gensalgsværdien af et nyt, energivenligt hus være noget højere end det gamle på grund af det lave energiforbrug, og fordi der ikke er større renoveringsarbejder i sigte i en lang årrække.

Hvis du har fundet en grund med et gammelt og nedslidt hus, kan prisen være tæt på grundens værdi. I de tilfælde er det ikke en dyrere løsning end at købe en tom byggegrund et andet sted. 

Aftal en uforpligtende snak vores rådgiver, hvis du overvejer at rive ned og bygge nyt.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

grund med udsigt efter nedrivning

Nedrivning af hus

Med den rigtige rådgivning er det ligeså nemt og enkelt, som hvis du køber en tom byggegrund. Ja, det koster lidt tid og penge at rive det gamle hus ned, men til gengæld sparer du tilslutningsafgifter til kloak, vand, el, internet mv., som du skal betale, når du bygger på en tom grund.

Det vigtige er, at du undersøger grunden godt og grundigt, inden du køber. Selvom der allerede er bygget, kan der skjule sig dyre overraskelser under græsplænen. Spørg os til råds; vi hjælper dig gerne med at få sat en undersøgelse af jordbunden i gang, ligesom vi kan hjælpe med at finde et kompetent nedrivningsfirma.

Hvad koster nedrivning af hus?

At rive et ældre hus ned kan godt løbe op i omegnen af 100.000 kroner. Men de sparede tilslutningsafgifter og en markant lavere energiregning vil typisk betyde, at omkostningen er betalt hjem på få år – i nogle tilfælde allerede i løbet af det første år.

 

Book et møde - vi kan, når du kan

Vi indbyder dig til et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine tanker om drømmehuset. Du får et langt bedre grundlag at bygge dine drømme på.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Nyt hus efter 8-10 måneder

Når jordbunden er undersøgt, det gamle hus revet ned og affaldet fjernet, er vi klar til at begynde byggeriet af dit nye hus. Derfra går der typisk kun 8-10 måneder, før vi kan aflevere nøglen til dig.

Når du bygger fra grunden, får du det præcist, som du vil have det. Du bestemmer, hvor mange værelser du vil have, og hvor store, de skal være. Du kan placere vinduerne, så de giver det bedste lysindfald og den bedste udsigt. Og du kan vælge de materialer, der matcher din stil optimalt. Kort sagt: Ingen kompromiser.

Med eurodan-huse er du sikker på en styret proces hele vejen og en økonomi, der holder. Du kender prisen og tidsplanen, når du skriver under, og vi garanterer, at der ikke kommer overraskelser undervejs. Vi har bygget mere end 11.000 huse gennem de seneste 40 år og ved præcist, hvordan det perfekte byggeforløb planlægges og styres. Og naturligvis skal du først tænke på betaling den dag, du får nøglen.

Ved du ikke endnu, hvilket hus du ønsker dig, når nedrivningen er overstået, kan du finde inspiration her.

 

Find huset til din byggegrund

Bestil vores store katalog med masser af inspiration og viden om, hvordan dine byggedrømme kan forvandles til et drømmehjem.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes