Vinkelhus

Med et vinkelhus er det ingen sag at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Formen på vinkelhuset gør dig nemlig i stand til at placere huset på stort set alle typer byggegrunde og dermed få det optimale ud af såvel indre som ydre kvadratmeter.

Et vinkelhus egner sig til de fleste omgivelser og kan tilpasses i det uendelige. Vinkelhuset er ideelt til traditionelt byggeri, men er også velegnet til en arkitektonisk mere moderne stil som fx et funkis vinkelhus. Du behøver derfor ikke skulle gå på kompromis med din æstetiske vision, når du vælger et vinkelhus. Det kan tilpasses med detaljer, arkitektur og materialevalg, der kan gøre det helt unikt, ligesom du har fuld frihed til at eksperimentere med plantegningen – såsom et forskudt vinkelhus.

Se det store udvalg af vinkelhuse her

Bliv mere inspireret i vores store katalog

3d visualisering af hus

Hvad er et vinkelhus?

Et vinkelhus er en klassisk hustype, der er kendetegnet ved sin karakteristiske vinkel – oftest formet som et L set ovenfra. Vinkelhuset er en uhyre populær model, da det kan varieres i det uendelige og er velegnet til stort set alle byggegrunde, så kvadratmeterne dermed kan udnyttes til fulde.

Sort firkantet hus med fliseterrasse

Derfor bør du vælge et vinkelhus

Med et vinkelhus kan du skabe de skønneste rammer for dig og din familie. Vinkelhusets form gør, at du virkelig kan få mange brugbare kvadratmeter til din bolig. Samtidig kan du nyde godt af vinkelhusets fleksible løsninger og variere plantegningen, som det passer dig. Vinklerne giver også en anderledes rumfordeling, hvormed du kan undgå spildplads i form af lange fordelergange.

Moderne grå stue med lyse træpaneler

Vinkelhusets helt store force er desuden dets evne til at binde ude- og inderum sammen. Den centrale krog, som vinklen danner, knytter på fineste vis inde og ude sammen. Og det er oplagt at anvende krogen til en hyggelig terrasse, der kan benyttes flittigt i de lune sommermåneder. Indret terrassekrogen med havemøbler, loungeområde eller med et afskærmet legeområde, hvorfra du kan have et øje på familiens mindste poder inde fra huset.

Byg nyt vinkelhus med eurodan-huse

Hos eurodan-huse sætter vi en ære i at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Derfor hjælper vi dig også med at få det bedste ud af din byggegrund, når du skal bygge nyt vinkelhus. Vi vejleder dig, så du får den optimale placering af vinkelhuset på grunden.

Med en korrekt placering af huset er du også sikret områder med både skygge og sol i løbet af dagen, så du på varme sommerdage kan trække dig ind i skyggen. Også her sætter vi vores mange års erfaring i spil, så du kan få det maksimale ud af jeres grund og skabe hyggelige udeområder, der er i naturlig sammenhæng med husets indendørs arealer.

Besøg et vinkelhus - lige nu er der vinkelhuse at finde i hele landet

BESTIL KATALOG

Du kan finde meget mere inspiration i vores store katalog - Bestil det lige her - direkte til din postkasse

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Moderne køkken med køkkenø i træ

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Vinkelhus med integreret garage

Drømmer du om at have masser af plads til opbevaring af cykler, bil og haveredskaber? Eller går du med et ønske om at etablere et hjørne dedikeret til et værksted? Så er det oplagt at vælge et vinkelhus med garage. Et vinkelhus med integreret garage har den fordel, at garagen vil tage sig ud som en naturlig og integreret forlængelse af huset, så du ikke behøver at gå på kompromis med husets overordnede æstetik.

Samtidig kan du gøre livet lettere for dig selv ved at have direkte adgang fra garage til bryggers, så du nemt kan fragte indkøb ind i boligen, læsse en barnevogn af under tag, eller blot nyde den magelighed det er at slippe for at træde uden om vandpytter, sne og sjap i de kolde vintermåneder.

 

Forskudt vinkelhus med mange muligheder

Der findes ikke et ”one size fits them all”-princip, når det gælder vinkelhuse. Vi hjælper dig med at skræddersy dit vinkelhus, så det fuldkommen matcher dine drømme og behov. Ønsker du fx en adskilt voksen- og børneafdeling, vil et vinkelhus være en optimal løsning. Eller drømmer du om et hus med rolige omgivelser, hvor fællesarealer ligger adskilt fra resten af husets værelser, kan det også let løses på plantegningen. 

Hvis du ønsker privatliv ud mod vejen, vil et vinkelhus også være ideelt. Det er nemlig ingen sag at placere vinduerne således, at de fleste naturligt peger ud mod vinklen og de resterende sider – uden at du mister lysindfald eller rumfornemmelse.

Få det maksimale ud af haven med et vinkelhus

Holder du af grillaftener på terrassen eller solbadning i de lune sommermåneder, så har du alle forudsætninger for at skabe nogle fantastiske uderum med et vinkelhus. Husets vinkel giver nemlig et naturligt læ hjørne, hvor du er skærmet mod vind og vejr. Og med den rigtige placering kan du både opnå sol og skyggepletter omkring huset i løbet af dagen. På den måde kan du med sindsro nyde solens stråler, mens barnevognen står sikkert placeret i den svalende skygge.

V184

Vinkelhuse er perfekte til stort set alle byggegrunde

Med et vinkelhus får du fuld valuta for dine kvadratmeter. Denne form for hus er nemlig ideel til stort set alle typer byggegrunde og kan fint placeres på en stor såvel som en mindre byggegrund. Derudover udmærker vinkelhuset sig ved at kunne fungere på mere vanskelige byggegrunde – fx en lang, smal byggegrund, uden du skal gå på kompromis med havens udformning. Du kan dermed sagtens få en have med træer og beplantninger samt en stor terrasse med masser af rekreativt frirum, når du vælger et vinkelhus.

MG 2701 Dæmpet