Kig forbi et udstillingshus og få mere boliginspiration

Besøg et af vores udstillingshuse fordelt i hele landet og få førstehåndsindtryk af design og kvalitet hos eurodan-huse.
Her er muligheden for at komme skridtet videre mod dit kommende drømmehjem. Gør din boligvision levende, og få inspiration til dit kommende nybyggede hjem. Uanset om du drømmer om skandinavisk minimalisme eller traditionel charme, giver et udstillingshus dig mulighed for at visualisere og tilpasse din kommende bolig til dig og din familie. Vores erfarne byggerådgivere står klar til at guide dig. Tag det første skridt mod dit drømmehjem – besøg et udstillingshus i nærheden af dig.

O6A3579

Udstillingshuse i Jylland

Udstillingshuse Fyn

Udstillingshuse på Sjælland

Katalog 1

Få mere boliginspiration i det store katalog

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Her kan du bl.a. læse om:

- Gode råd til nybyggeri

- Hvad er en attraktiv byggegrund?

- Masser af plantegninger som inspiration til dit personlige hjem

- Masser af boliginspiration til køkkenet, badeværelset, børneværelserne mm. 

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Udstillingshuse til salg

Hvis du søger udstillingshuse til salg, har vi masser af muligheder. Vores huse bliver bygget til at bo i, så hvis du forelsker dig i et udstillingshus og den grund, vi har valgt til det, kan det blive dit. Et eurodan udstillingshus er stort set lige til at flytte ind i.

I oversigten over huse til salg kan du se, hvilke huse der er til salg og indflytningsklare.

Teglbakken1 Nivå V188 Køkkenalrum 1

Udstillingshuse fordelt i hele landet

Om du kan trives i en bolig afhænger af en lang række faktorer. Du har sikkert et ret klart billede af dit pladsbehov, dine krav til indretning, hvordan byggestilen skal være, materialetyper osv. Men hvordan spiller det hele sammen? Hvordan er “fornemmelsen” af huset i sin helhed?

Den bedste oplevelse af et eurodan-hus får du ved at besøge et i virkeligheden. Derfor er det en god ide at lægge søndagsturen forbi et eller flere af vores mange udstillingshuse i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi er klar til at invitere dig indenfor, lade dig gå rundt for at indånde stemningen og undersøge detaljerne, men vi er der selvfølgelig også for at svare på dine spørgsmål og drøfte muligheder.

Vi har åbent hus hver søndag, men hvis det passer dig bedre på et andet tidspunkt, aftaler vi bare det.

Kontakt en rådgiver for en aftale
O6A3583

Udstillingshuse i Jylland

Vi opfører hele tiden nye udstillingshuse rundt omkring i Jylland, og alle de mest populære hustyper, byggestile og indretningsløsninger er repræsenteret. Du kan derfor nemt finde et udstillingshus, der er tæt på det, du drømmer om.

Udstillingshuse på Fyn

Også på Fyn finder du udstillingshuse fra eurodan-huse. Hver søndag låser vi op og inviterer indenfor, så du kan få en fornemmelse af kvaliteten i materialevalget, de smarte indretningsløsninger og ikke mindst den flotte arkitektur ude og inde.

Udstillingshuse på Sjælland

Hvis du bor på Sjælland, har vi også flere gode muligheder til dig. Vi opfører hele tiden nye udstillingshuse, så selvom mange af dem hurtigt bliver solgt igen, er der altid noget spændende og inspirerende at køre efter. 

Ved du endnu ikke, hvilken hustype der er din favorit?
Se alle vores attraktive muligheder her.