Lysegrå hus med solpaneler, sort tag og fliserterrasse

Hvad koster et typehus?

Det behøver ikke være dyrt at bygge din drømmebolig. Når du bygger et typehus med eurodan-huse, kan du vælge hustyper i forskellige prislejer, og du kan designe huset og materialerne, så det passer ind i dit budget. Vi giver altid vores kunder en samlet pris på hele byggeriet, som ikke ændrer sig, efter kontrakten er indgået. Dermed kan du være helt tryg i dit boligkøb, og du skal ikke bekymre dig om uforudsete ekstra gebyrer og udgifter. 

Med eurodan-huse er du altid sikker på at få markedets bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet. Skulle du mod forventning finde et bedre tilbud hos en konkurrerende landsdækkende producent af enfamiliehuse, tilbyder vi PRISMATCH.

Bestil vores katalog - og bliv inspireret

Markedets bedste pris

Hvad bestemmer et typehus’ pris?

Et typehus’ pris vil variere alt afhængigt af blandt andet dit valg af hustype, antal kvadratmeter, arkitektur og materialevalg. Hos eurodan-huse starter vores typehuses priser ikke helt på bunden i en skrabet version, men som en pris, hvor den samlede pakke har en god standard. På den måde kan du selv vælge til og fra og justere prisen op eller ned derefter. Dertil er der ofte forskel på eksempelvis typehuse priser på Sjælland og typehuse i Jyllands priser. Dette kan blandt andet være som resultat at varierende priser på levering af materialer og håndværkernes arbejde. Du kan se eksempler på, hvad et nøglefærdigt typehus koster i Jylland og på Fyn samt eksempler på et typehus’ pris på Sjælland herunder.

Se mere om priser her

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Bestil katalog

Start din inspirationsrejse med vores store katalog

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

 Sikr dig den bedste pris på dit  typehus med eurodan PRISMATCH

Skulle du mod forventning find et typehus med samme udstyrsniveau som vores, men til billigere priser, har du din sikring i eurodan PRISMATCH. Med eurodan PRISMATCH matcher vi nemlig den samlede pris på enhver producent af enfamiliehuse på markedet, som har samme høje udstyrsniveau som os. Det er din garanti for en god handel og dermed en god investering, som sikrer dig, både når du flytter ind i dit nye hjem, og ved merværdien hvis du en dag ønsker at sælge igen. 

 

Gråt knækhus med sort tag og garage

Hvilken pris har jeg råd til at betale for et typehus?

Når du skal vælge dit byggefirma og det typehus, som med dit personlige præg kan passe ind i dine drømme, er det nødvendigt, at du har et sikkert overblik over, hvilken pris du kan betale for huset. 

Hvis du ønsker hjælp til at beregne, hvor meget du kan købe hus for, så kontakt os for en uforpligtende snak. Ved at gå i dialog med en af vores dygtige byggerådgivere, kan vi gi dig en god ide om hvad dit kommen husprojekt, kan komme til at koste. Både somden samlede pris, men også ikke mindst den månedlige ydelse, som for mange er nemmere at forholde sig til ift. det daglige budget.

Se mere om priser her
Stort moderne spisekøkken med barstole, plankebord og køkkenø

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og få informationer om nye udstillingshuse, kampagnetilbud og arrangementer for nybyggere

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes