åben insta_TOTAL_top kraken.jpg

Nybyggeri har

aldrig været lettere

At bygge nyt hus er en stor beslutning, og for nogle betragtes huskøbet som en livsinvestering. Vi er stolte af at have bygget Danmarks bedste typehus siden 1978, og vi tænker altid i nye baner for at optimere og fremtidssikre vores huse.

Nu er vi gået skridtet videre, og har i 2016 løftet sløret for vores nye forenklede byggekoncpet, eurodan TOTAL. Vi tilbyder den totale løsning med hus, grund og finansiering samlet ét sted. Det betyder, at det eneste du skal tænke på, er at finde en byggegrund, vælge drømmehuset og så klarer vi resten. Det har aldrig været mere trygt at bygge nyt. Hos eurodan-huse har vi fortiden til at bygge din fremtid.

Et tilbud der er svært at sige nej til

Vi sparer dig for en masse tid og penge med dette enkle byggekoncpet. Som nybygger har du mulighed for, at gøre brug af dette særdeles fordelagtige koncept og nu tilbyder vi lidt ekstra.

VI TILBYDER EURODAN TOTAL TIL 0 KR. I FINANSIERINGSUDGIFTER

Køber du dit eurodan-hus med TOTAL konceptet, så vil finansierer vi købet at din grund, tilslutningsafgifter nybyggeri mv. med 0 % i rente, og du betaler ikke en øre, før du får nøglen og kan flytte ind i din drømmebolig.
Læs mere om eurodan TOTAL her. 

Nu kan du følge eurodan-huse på instagram

Få de nyeste byggetendenser med masser af nyheder fra eurodan-huse, events, tips til byggeriet og få masser af skøn inspiration til drømmehuset. Følg de spændende nyheder om åben grund arrangementer og kampagner. Vi deler inspiration fra andre nybyggere, som deler deres drømmehuse med os. Vores officielle hashtag er #eurodanhuse #GørNogetVedHusdrømmen og du finder os på @eurodan_huse. Følg med og del gerne dine drømme om hus med os.

undefined

Instagram konkurrence

Vind den lækreste the fra Perchs til at holde dig varm i den kolde tid. I novbember måned afholder vi en Instagram konkurrence, hvor du kan vinde årets smukke julekalender fra Perchs med 24 thedåser i spændende varianter. Kalenderen indeholder den lækreste smagfulde the med både hvid, grøn, sort, urte og aroma the. Deltag i konkurrencen ved at: 
1. Følg os på Instagram @eurodan_huse
2. Del et efterårsminde med #eurodanhuseKonkurrence og tag @eurodan_huse
Vi finder den heldige vinder d. 25. november.

Deltag her!

Vi ønsker dig et godt efterår.

Med venlig hilsen
eurodan-huse as

Tlf. 70 23 73 88
salg@eurodan-huse.dk

 
    

Du modtager dette nyhedsbrev da du tidligere har tilkendegivet ønske herom.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde det her.

eurodan-huse as - Skånevej 15, 6230 Rødekro - Tlf. 70 23 73 88 - Mail: salg@eurodan-huse.dk