Eurodanhuse Tømre 2018 44

Byg selv hus

Vil du gerne være med til at bygge dit nye hus? Hos eurodan-huse er det nemt at være medbygger, og du kan spare store penge ved at give en hånd med. 

Den økonomiske fordel ved at klare visse opgaver i byggeriet tæller for de fleste, men mange sætter også stor pris på bare at være en del af byggeprojektet. Sten for sten og skrue for skrue ser du din boligdrøm blive til virkelighed, og du har den skønne følelse af, at det på alle måder er dit hus.

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Eurodanhuse Tømre 2018 86

Medbyg hedder “Letbyg” hos os

Vi har mange års erfaring i at bygge huse sammen med vores kunder, og vi ved, hvordan samarbejdet bedst planlægges. Det betyder, at du som medbygger hos eurodan-huse kan være sikker på, at både arbejdsprocessen og slutresultatet bliver en fornøjelse. 

Vi lægger dit arbejde i faste rammer og giver dig den vejledning, du skal bruge, så kvaliteten bliver helt rigtig. På byggeaftenen, inden byggeriet påbegyndes, får du en udførlig byggevejledning og grundig instruktion, og undervejs i byggeprocessen vil den tilsynsførende hyppigt kigge forbi og være behjælpelig med gode råd og vejledning. Du er med andre ord aldrig alene om opgaven.

Når du vælger Letbyg hos eurodan-huse betyder det som udgangspunkt, at du selv tager dig af alt malerarbejdet samt visse dele af tømrer- og fliseopgaverne. Hvis du ikke ønsker at gøre det hele, men fx gerne vil nøjes med at male, aftaler vi bare det. 

 

 

Spar mange penge ved selv at bygge med

Hvor meget kan du så spare ved at deltage i byggeriet? Besparelsen afhænger af husets størrelse, men selvfølgelig også af, om du vælger den fulde Letbyg-løsning (malerarbejde, visse tømrer- og mureropgaver), eller kun udvalgte opgaver.

 

Her er nogle eksempler på besparelser ved Letbyg:

  • 128 m2 længehus = du sparer 93.000 kr. med vores Letbyg-løsning.
  • 150 m2 vinkelhus = du sparer 109.000 kr. med vores Letbyg-løsning.
  • 190 m2 længehus = du sparer 138.000 kr. med vores Letbyg-løsning.
Eurodanhuse Tømre 2018 63

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Lad os tage en snak om medbyg

Hos eurodan-huse synes vi, at det er skønt at arbejde sammen med medbyggere. Så hvis du overvejer medbyg, er vi klar til at tage en snak om dit projekt. 

Vores rådgivere har arbejdet sammen med medbyggere gennem hundredvis af projekter, og vi ved alt om, hvordan det bliver til en succes for alle parter. Når du på et tidspunkt har besluttet dig for, hvilket hus du vil bygge, kan vi lave en præcis udregning på, hvor meget du kan spare med Letbyg.

Vil du høre med om muligheden for medbyg

Book et møde med en byggerådgiver, så vi sammen kan gennemgå mulighederne i dit byggeprojekt.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)