eurodanTOTAL_top2.jpg

eurodan TOTAL

den enkle vej til drømmehuset

Aldrig har nybyggeri været mere trygt for kunden. Hos eurodan-huse har vi nemlig tænkt i nye baner og er først ude med et total byggekoncept. Helt forenklet består eurodan TOTAL af et samlet koncept med både grund, hus og finansiering. En helt uvurderlig tryghedsværdi for kunden som ønsker at bygge nyt.


Byg trygt og godt

Nybyggeri er for mange den store drøm om en solid og god base for familien. En god start på familielivet eller en ny stor bolig som kan rumme hele familiens ønsker og behov.
Boligdrømmen kan vare lang tid før økonomi og planer kan gå op i en højere enhed og husdrømmen kan blive til virkelighed.
Heldigvis kan vi nu fortælle, at vi har tænkt til din fordel og gjort husbyggeri trygt og endnu bedre. Nu skal du blot finde en byggegrund til drømmeboligen, vælge et hus og så klarer vi alt det praktiske.
Du betaler først når du får nøglen til huset og kan flytte ind. Indtil da kan du læne dig trygt tilbage. Du skal kun tænke på, hvordan du ønsker, at sammensætte dit hus med præcis de materialer og elementer, du drømmer om.

Med over 37 år på bagen, har vi i høj grad erfaringen til at rådgive dig grundigt og helt i dybden til alle detaljer er på plads. Vi er opmærksomme på alt det, du aldrig har skænket en tanke før, og vi tager os af alle de uforudsete opgaver. Med over 10.000 forhold bag os kan vi derfor give dig tryghed hele vejen - så byg dit eurodan-hus helt uden husbekymringer.

Vi har forenklet vejen til drømmehuset

Det har aldrig været lettere at bygge nyt hus. Find blot en byggegrund, og vælg dit drømmehus, så klarer vi alle de praktiske formaliteter. Vi sparer dig for en masse tid, bekymringer og penge.

Hos eurodan-huse bygger vi flere hundrede huse om året. Vi har derfor erfaringen og vi kender rutinerne til, at vi kan hjælpe med den totale løsning til gavn for dig som kunde hos eurodan-huse. 

 

undefined

 

Har du tænkt på bortkørsel af jord? Hvad med tilslutningsafgifter for vand og strøm? Eller endda stabilisering af jordbunden med en sandpude? Bare rolig, eurodan-huse klarer det hele, og vi guider dig trygt igennem hele byggeforløbet.

Aldrig har det været så trygt at bygge nyt hus. Læs mere om eurodan TOTAL her. 

Book et gratis møde

Vores konsulenter er særligt uddannede i at rådgive omkring hele forløbet i dit boligprojekt, derfor kan du være sikker på, at hver en detalje og mulighed er vendt, inden dit hus bliver opført. Aftal et gratis og uforpligtende møde med vores konsulenter og få drøftet både drømme, økonomi og rammer. Gør drømmen til virkelighed og byg helt uden husbekymringer. 

Book et møde her

Vores konsulenter står klar til at vise dig mulighederne i vores udstillingshuse

På søndag har vores udstillingshuse åbent, hvor du har mulighed for at tale med en af vores lokale konsulenter hver søndag kl. 13-16. 

Du finder adresser og kort til alle vores udstillingshuse her

 

Vi glæder os til at se dig!

eurodan-huse

 
    

Du modtager dette nyhedsbrev da du tidligere har tilkendegivet ønske herom.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde det her.

eurodan-huse as - Skånevej 15, 6230 Rødekro - Tlf. 70 23 73 88 - Mail: salg@eurodan-huse.dk